Home » Марки » Apple » Сайт за гей запознанства пусна собствено приложение за iPhone

Сайт за гей запознанства пусна собствено приложение за iPhone

6 252 прочита

 

Колко е лесно да си праведен на думи, а още по-лесно да хвърлиш кал в двора на конкурента, но колко по-сложно е да следиш какво се случва в собствената ти къщурка…Преди около месец Стив Джобс от Apple размахваше пръст срещу Adobe, разказвайки колко компанията му държи на качественото съдържание за потребителя. И под „качествено“ се има предвид подбрано и пресято от Apple, разбира се всичко това пречупено през корпоративния им мироглед.

„Ако искате порно – купете си Android!“, а порното бяха всички приложения, които Apple са отхвърлили. Е, стават и грешки пък бе коментара им по повод отказа им на достъп до App Store на сатирично приложение, чийто автор междувременно спечели „Пулицър“.

Явно обаче за да стигнете до „порното“, за което Стив Джобс така пламенно говореше не е нужно да сменяте телефона си с Android такъв. Днес сайта за гей-фетиш запознанства  Recon.com получи одобрение на приложението си за iPhone. От сайта заявяват, че доста усилия са положили за да преработят сайта си и приложението им добие вид отговарящ на критериите на Apple.

Всъщност става дума просто за чат, който ползва GPS-а на телефона ви и по този начин показва местонахождението на най-близкия гей…Как звучи, а? А какво се случва след като взаимно са се локирали, ще оставя на вашето въображение…

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + 1 =