Home » Марки » Apple » Приложение на Visa превръща iPhone в кредитна карта

Приложение на Visa превръща iPhone в кредитна карта

5 316 прочита

Преди две седмици от Visa обявиха, че работят върху приложение, което да позволи на потребителите на iPhone да ползват телефона си като разплащателно средство, т.е напълно функционална кредитна карта за разплащане. Благодарение на съвместната работа с DeviceFidelity приложението вече е факт!

През 2009-та DeviceFidelity успяват да интегрират чип в microSD карта памет. Ползвайки въпросната карта памет с мобилен телефон моментално го превръща в безконтактна кредитна карта, с която да направите своите плащания. Разбира се всичко това се случва с помоща на софтуер, който отключва въпросния чип и прави транзакцията възможна.

До сега проблема бе само един – iPhone няма слот за карта памет! Малка, но достатъчно сериозна пречка…

Е, забравете за тази спънка! Просто поставете приставката “In2Pay”, която е като допълнителна батерия. Тя от своя страна се свързва с конекторите на iPhone като по този начин осигурява захранването нужно на microSD картата. Остава ви само да си свалите приложението за разплащане от App Store и сте готови да пазарувате.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Приложение на Visa превръща iPhone в кредитна карта

  1. Pingback: Tweets that mention Приложение на Visa превръща iPhone в кредитна карта | Mobile Reviews -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + 5 =