Home » Марки » Motorola » Поредния намерен прототип! Този път на Motorola Droid Shadow

Поредния намерен прототип! Този път на Motorola Droid Shadow

5 117 прочита

 

На Gizmodo явно доста им върви в последно време. След като преди по-малко от месец прототип на новия модел iPhone бе загубен от служител на Apple и така се озова в ръцете на авторите на сайта, то сега става ясно, че друг прототип е бил загубен и разбира се намерен. Този път не в бар, а във фитнес зала, а модела, за който говоря е Motorola Droid Shadow.

За да е още по-интересно телефона е бил забравен в корпоративна финтес зала на Verizon в Ню Йорк. Разбира се, телефонът е бил дистанционно заключен, но Motorola Droid Shadow?!

Първо това ще е модел продаван ексклузивно от оператора Verizon. Телефона ще има 8Мр камера способна да записва 720р видео, 4,3″ дисплей и вероятно ще се предлага с Android Froyo, когато се появи на пазара през лятото. От намерилия телефона става ясно още, че той разполага с 16GB вградена памет, процесор Snapdragon и HDMI изход.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

81 − 78 =