Home » Любопитно » Android » Над 10 идей подадени за конкурса на Мтел за Android приложения

Над 10 идей подадени за конкурса на Мтел за Android приложения

5 118 прочита

Оператора обяви, че към 29 май регистриралите се български разработчици надхвърлят 60, като своето желание да се включат са заявили още шест компании и три екипа. Състезанието ще стартира на 3 май и ще продължи до 20 юни 2010 г., когато 15-те номинирани участника ще представят своите приложения пред публиката и пред шестчленното жури. Журито ще определи петимата финалисти, взимайки предвид получената междинна оценка и оценката от представянето на приложението.

Кандидатите могат да заявят своето желание за участие на специалния сайт на конкурса www.mtel.bg/appfactory, попълвайки регистрационна форма. Необходимо е тя да съдържа освен данните на съответния участник, и кратко описание на приложението, което разработчика планира да реализира.

От 3 май, когато започна приемането на заявки за конкурса на M-Tel за приложения за Android, досега за участие в него са били подадени над 10 идеи.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 87 = 93