Home » Новини » Мтел са партньор на Facebook за безплатен достъп на потребителите

Мтел са партньор на Facebook за безплатен достъп на потребителите

6 447 прочита

 

Мтел са един от 50-те партньора за 45 страни, в които социалната мрежа Facebook от днес започва да предлага безплатен достъп за потребителите. Абонатите на оператора няма да бъдат тарифирани за достъп до мрежата, разбира се при определени условия. Като начало е нужно да ползвате адреса 0.facebook.com.

Портала е специално създаден за целта и навигацията в него няма да ви коства пари, а Мтел като партньор на Facebook няма да ви начисли трафик. Това само при навигация! Ако разглеждате външни приложения или отваряте снимки ще бъдете таксувани, като преди това обаче всеки потребител ще получава предупредително съобщение. Въпреки това 0.facebook.com има своите преимущества – мобилния сайт е специално оптимизиран за целта и осигурява максимална скорост при употреба, включва основните възможности на m.facebook.com и се опитва да комбинира две от най-актуалните тенденции в момента – мобилния интернет и социалните мрежи.

Чрез 0.facebook.com можете да обновявате статуса си, да коментирате или харесвате публикации, да изпращате и получавате съобщения и да пишете в профилите на приятелите си. Всички изображения са скрити, за да не забавят работата, но можете да ги видите винаги, когато пожелаете – тук обаче ще се начисли трафик.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

3 Responses to Мтел са партньор на Facebook за безплатен достъп на потребителите

 1. Pingback: Tweets that mention Мтел са партньор на Facebook за безплатен достъп на потребителите | Mobile Reviews -- Topsy.com

 2. vasi

  07/02/2012 at 21:20

  razbrax che ako telefona ti poddurja wi-fi tozi fb ne e bezlpaten -taka li e?

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 3. Boris

  09/02/2012 at 20:04

  Няма нищо общо с WiFi.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  GD Star Rating
  a WordPress rating system

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 3 = 3