Home » Новини » Какво е Google TV?!

Какво е Google TV?!

2 947 прочита

 

За услугата до момента само се споменаваше, но нямаше яснота по въпроса какво всъщност е тя? Е, на конференцията I/O, която Гугъл проведоха тези дни бе внесена светлина по този въпрос. Услугата на Google е базирана на Android и добавя браузъра Chrome за пълен достъп до интернет и всякакво онлайн съдържание, включително и Flash 10.1 видео.

От компанията планират услугата да е достъпна с по-новите модели телевизори, но също така са помислили и за настоящите потребители. Те ще могат да я ползват чрез допълнително устройство включено към телевизора си. То ще работи с процесор Intel Atom – такова ще предложи Logitech, но екстрата може да бъде интегрирана и в телевизори и Blu-ray плеъри – очакваме такива от Sony през есента.

С Google TV ще имате възможност да търсите информация от електронния справочник за програмите, но паралелно с това ще бъдат извеждани резултати от онлайн съдържание. Потребителите ще могат да превключват между двата типа и да избират какво да гледат. Всъщност сами можете да видите презентацията на услугата от видеото по-долу…

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 3 =