Home » Новини » Домашен телефон без такси с Globul Home Start от днес!

Домашен телефон без такси с Globul Home Start от днес!

5 538 прочита

 

От днес Глобул пускат ново промоционално предложение на база тарифата Globul Home Start. Нека първо си припомним на кратко какво всъщност е програмата Globul Home. Каква бе офертата от Глобул?

 • Активна услуга още в магазина
 • Без такса за инсталиране
 • Без излишни кабели
 • Ниска месечна такса, започваща от 4,90 лв.
 • Цени от 0,01 лв. на минута за разговори към селищни и междуселищни обаждания в мрежата на GLOBUL
 • Възможност за избор на фиксиран телефонен апарат

А ако ви интересуват цените в детайли, то можете да се запознаете с тях от приложената по-долу таблица :

От днес Глобул предлага за новите си абонати на програмата Globul Home Start 4 месеца промо период, през който клиента няма да заплаща месечни абонаментни такси. Звучи доста добре, нали? По този начин месечния абонамент разпределен във времето излиза по 4,09лв/месец, което е с почти лев под офертата на Mtel.

Интересно е да се отбележи, че от Глобул явно са решили да дадат допълнителен стимул за абонатите си решили да пренесат своя номер от мрежата на друг оператор. Тогава клиента получава допълнителни 30 мин през първите 6 месеца към включените 50 при 24 месеца ангажимент.

Е, ако още нямате домашен телефон или обмисляте вариант да пренесете своя от мрежата на друг оператор, то може би сега е удачен момент да обмислите вариантите.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

9 Responses to Домашен телефон без такси с Globul Home Start от днес!

 1. Pingback: Tweets that mention Домашен телефон без такси с Globul Home Start от днес!:   От днес Глобул пускат ново промоционално предложение... -- Topsy.com

 2. :)

  05/05/2010 at 01:28

  А, как бихте коментирали „неадекватното“ покритие на Глобул в страната?

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 3. Boris

  05/05/2010 at 08:15

  Неадекватно спрямо кой оператор и за коя услуга? Виваком по отношение на цифровизация на стац. телефони са много далеч от истината, Мтел не им се свалят цените, а Глобул са единствените с по-упорити кампании за преносимост. Ако говорим за мобилна услуга е много спорен въпроса, защото всеки от трите оператора има слабите си места и там където Глобул няма, Мтел има, но и обратното. Ако визираш 3G покритие и трите оператора са далеч от това, което потребителите биха искали да бъдат…

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 4. :)

  05/05/2010 at 15:02

  Говоря за 2G покритието, което всеки знае, че не е до там стабилно и често липсва. На, какво се дължи тази аномалия? Дано го оправят в скоро време. От полза за всички, ще е.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 5. Boris

  05/05/2010 at 23:45

  Не е аномалия, просто не им излиза сметката. Същото като при 3G-то. Оператора няма никаква сметка да пуска базова на този протокол в Сусурлево, Търколи бурканско за един, пет или 10 клиента и не го прави…Защо? Ами както и всички останали – защото може! 🙂

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 6. :)

  06/05/2010 at 13:00

  Имат и друг недостатък, както и останлите оператори. Ефекта „няма връзка с този номер“ при включен телефон с добро покритие. Дано и това оправят.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 7. :)

  06/05/2010 at 18:09

  Другото, което е. Как очакваш да имаш печалба след, като сам се компрометираш с умишлени дупки в покритието на мрежата си. Не може да искаш да взимаш, без да даваш. То и аз искам да взимам без да давам, но не може 🙂

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 8. vladi

  19/05/2010 at 17:57

  Глобул и Мтел имат почти еднакво покритие на 2G мрежите, за това кой е по-напред е трудно да се каже. В момента операторите наблягат върху развитието на 3G мрежите и развитието на data услугите.
  2G-то е достигнало едно сравнително добро ниво и в условията на криза не е изгодно да се инвестира за подобрения, които няма да донесат печалби.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 9. Иван Лозанов

  20/05/2010 at 22:16

  нека globul да помислят как да ни отърват по-бързо от Мтел. Втора седмица един познат не може да си прехвърли номера при тях…..

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 4 = 1