Home » Новини » Twitter подготвят официално приложение за Android

Twitter подготвят официално приложение за Android

3 666 прочита

Twitter планират да създадат собствено, официално приложение за Android OS. Не става ясно дали компанията ще създаде изцяло ново приложение.

Възможно е да придобие вече налично приложение или ще си партнира с даден производител, както направи при пускането на официално Twitter приложение за BlackBerry. Наскоро Twitter придобиха приложение Tweetie за iPhone, направиха го безплатно и го прекръстиха на Twitter for iPhone.

 Много скоро ще станат ясни плановете на компанията, която сериозно работи и в две други насоки – разработване на собствена система за съкратени url адреси по подобие на bit.ly и пускане в действие на собствена рекламна платформа.

 Що се касае второто, то е вече факт. Услугата към момента се предлага на компании, чийто съобшения в мрежата могат да бъдат „изтегляни” на предни позиции под вида на „препоръчани”. От Twitter твърдят, че имат намерение да предложат схема на издатели, при която печалбата от реклама да бъде делена между тях и въпросния издател 50:50.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Twitter подготвят официално приложение за Android

  1. Pingback: Tweets that mention Twitter подготвят официално приложение за Android | Mobile Reviews -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 49 = 58