Home » Марки » SonyEricsson » Sony Ericsson XPERIA X2 се сдоби с WinMo 6.5.2 ъпдейт

Sony Ericsson XPERIA X2 се сдоби с WinMo 6.5.2 ъпдейт

5 624 прочита

 

Sony Ericsson XPERIA X2 получи обещаният MR1 ъпдейт. С него се подобрява работата и стабилността на телефона, а също така са добавени няколко нови функции.

Ъпдейта MR1 носи нова версия на Internet Explorer Mobile 6, като подобрява цялостната работа с тъч интерфейса, опцията за превъртане и работата на камерата. Със софтуерното обновление SlideView достига до версия 2.0, като с това ще предложи на потребителите нов дизайн и функции.

Сред останалите новости, които Sony Ericsson XPERIA X2 ще получи с ъпдейта MR1 са по-бърза работа на GPS-а, както и по-бързо засичане на сателитите, възможност за видео разговори, автоматично заключване и FM радио. За повече подробности около списъка с нововъведения благодарение на ъпдейта можете да посетите продуктовия блог на Sony Ericsson. Не забравяйте да прочетете инструкциите за това как да ъпдейтнете телефона си преди това.

Ъпдейтът трябва да стигне до всички собственици на телефони до края на седмицата. През май се очаква нов ъпдейт за XPERIA X2, който да донесе на модела Windows Mobile 6.5.3.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Sony Ericsson XPERIA X2 се сдоби с WinMo 6.5.2 ъпдейт

  1. Pingback: Tweets that mention Sony Ericsson XPERIA X2 се сдоби с WinMo 6.5.2 ъпдейт | Mobile Reviews -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 83 = 87