Home » Марки » Nokia » Nokia N-series » Nokia N8 – нов флагшип или пълно разочарование?

Nokia N8 – нов флагшип или пълно разочарование?

6 341 прочита

 

Появи се първото превю на Nokia N8. От Mobile-Reviews отново успяха да са преди всички и пуснаха преглед на новия модел на Nokia. В статията автора поставя може би най-точни въпрос за модела : Nokia N8 – нов флагшип или пълно разочарование?

Според автора основния интерес към модела е факта, че е първият с Symbian^3, но за съжаление за нея може да се каже, че е по-скоро еволюция спрямо предхоната версия, от колкото революция. Интерфейса работи плавно, но при попълване на паметта на телефона започва да насича.

Телефона разполага с 12 мегапиксела камера и може да снима видео с HD качество. Качеството на снимките е сходно с това при Sony Ericsson Satio и неговата 12 мегапиксела камера. Към „екстрите“ може да се добави и HDMI порта. Според автора това е модела, който ще провали Nokia. Не знам до колко съм склонен да се съглася. От една страна да, звучи много разочароващо всичко до тук. Лично аз съм фен на Symbian телефоните и като такъв се надявах да видя нещо ново, нещо с което да ме изненадат, а не с поизтупана от прахта и позабърсана операционна система. Убеден съм, че много потребители като мен са очаквали Symbian^3 ще споделят мнението ми. От друга страна камерата, HD възможностите не звучат толкова зле…

Не знам дали поради очакването и не малкото време, но съм склонен да продължа да се надявам, че във финалната версия нещата ще са по-различни, че причините за не така впечатляващото представяне на Nokia N8 е поради факта, че телефона е ранна версия и до официалната му поява остава още време.

Дали Nokia ще предприемат нещо за да променят нещата не е ясно, а ако спазят лошата си традиция всеки нов флагшип да бива забавян с месеци от първоначално обявената дата за поява на пазара…ще се наложи да чакаме доста…

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Nokia N8 – нов флагшип или пълно разочарование?

  1. Pingback: Tweets that mention Nokia N8 – нов флагшип или пълно разочарование? | Mobile Reviews -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

56 − 52 =