Home » Марки » Nokia » Nokia N-series » Nokia поискаха учтиво обратно прототипа на модела N8…

Nokia поискаха учтиво обратно прототипа на модела N8…

5 107 прочита

 

От Nokia няма как да са щастливи тези дни, след като ревюто написано за техния бъдещ хитов модел, или поне те така се надяват, Nokia N8 не бе обрисуван в много положителна светлина от руския сайт Mobile Reviews. Модела, с който са се сдобили всъщност е много ранен прототип…От там историята много напомня тази с прототипа на iPhone 4.

Както от Nokia казват устройството трудно би издържало критиките от блогърските заглавия предвид факта, че софтуера, с който работи е в начална фаза на разработка, а самия модел попаднал в ръцете на сайта е изключително ранен прототип на модела и не би било възможно да се съди по него за крайния продукт.

Nokia не крият разочарованието си, че модела Nokia N8 е представен в подобна светлина, но без да назовават конкретни имена или компании продължават – „Ние сме длъжни да защитим интелектуалната си собственост, както и да запазим изненадата, която появата на нова джаджа на пазара ще предизвика, то няма да го постигнем за сметка на начина ни на работа в Nokia“.

Обръщението на Nokia завършва – „…и сега, когато новината е факт, то ние бихме искали да получим нашето устройство обратно. Моля!“ Определено подхода и реакцията на компанията е коренно различна от тази на Apple в аналогична ситуация от преди дни…

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 19 = 28