Home » Новини » Mtel обявяват конкурс за Android приложения

Mtel обявяват конкурс за Android приложения

5 426 прочита

 

Мобилтел обявява първия в България конкурс за приложения, предназначени за Android. Участници в състезанието могат да бъдат всички – студенти, програмисти на свободна практика, фирми и др. Така всеки, който смята, че има качествата да разработи най-доброто и оригинално приложение, от което българските потребители да се възползват, ще може да заяви своето желание за участие.

Състезанието се организира с ексклузивното партньорство на HTC – първият производител на телефони с Android, съобщиха от пресцентъра на мобилния оператор. Предвидени са награди за всички участници в конкурса, а класиралите се на първите пет места ще получат парични премии на обща стойност 30 000 лева. Победителят в конкурса пък ще получи голямата награда от 20 000 лева.

Идеята на оператора Мобилтел е по този начин да се стимулират родните програмисти/разработчици да създадат приложения, които да отговарят на нуждите на пазара в България. По тази причина основен критерий за оценка на приложението ще бъде неговия локален характер.Желаещите да вземат участие ще могат да се регистрират на специалния сайт на конкурса, който ще бъде достъпен след старта му в началото на май. Там те ще се запознаят с всички условия на надпреварата. Подробности около официалния старт на конкурса ще бъдат обявени съвсем скоро.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Mtel обявяват конкурс за Android приложения

  1. Pingback: Tweets that mention Mtel обявяват конкурс за Android приложения | Mobile Reviews -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

40 + = 45