Home » Марки » Motorola » Motorola с шест нови модела в ниския ценови клас

Motorola с шест нови модела в ниския ценови клас

6 562 прочита

 

Motorola пуснаха шест нови модела от серията WX в ниския ценови клас. Странно обаче за пет от тях компанията е пропуснала да добави снимки към кратките характеристики. Моделите WX161 и WX181 разполагат с FM радио и фенерче. При моделите WX260 и WX265 са добавени Bluetooth, MP3 плеър и microSD слот за карти памет до 2GB.

Motorola WX181 предлага възможност за конферентни разговори с до 5 участника, за разлика от WX161. Сред останалите плюсове на модела са 1,5″ цветен дисплей и FM радио с функцията RDS2, даваща информация за слушаната музика. Модела WX161 е с 1,3 инча дисплей, също предлага радио, но при него то е с обикновената версия на RDS. Издържливата батерия е задължителна при наличието на LED фенерче.

Motorola WX260 може да издържи до 11ч в режим на слушане на музика от FM радиото или MP3 плейъра, а WAP протокола позволява изтегляне на допълнително съдържание. Моделите WX161, WX181 и WX260 са бар телефони, докато модела WX265 е сгъваем, докато характеристиките му се препокриват с тези на WX260.

Motorola WX290 и WX295 са със сходни функции, а разликата е в дизайна и типа на корпуса, също като при WX260 и WX265. Моделите са с 1,8 инча дисплей, камера, MMS съобщения, фенерче, FM радио и Bluetooth 2.0.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

One Response to Motorola с шест нови модела в ниския ценови клас

  1. Pingback: Tweets that mention Motorola с шест нови модела в ниския ценови клас | Mobile Reviews -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + 4 =