Home » Марки » Apple » Google пуснаха Gmail приложение за iPad

Google пуснаха Gmail приложение за iPad

5 529 прочита

 

От Google анонсираха в мобилният си блог, че са разработили уеб базирано приложение на Gmail оптимизирано за работа с iPad. Страницата е базирана на HTML5 и при посещението и автоматично се активира от устройството в момента на посещение на gmail.com. По този начин потребителя достига до мобилната версия за iPad на пощата на Гугъл. Разположенито е интуитивно – в ляво са поместени входящите съобщения, а в дясната половина на дисплея самият текст на получените мейли. 

Все още не е ясно колко стабилна е работата на приложението, но със сигурност ще е по-добро от предходното, което Гугъл разработиха преди година за iPhone.  От друга страна е интересен факт, че въпреки споровете и съдебните искове, които Apple и Google  си разменят последните месеци, програма разработена от едната ще намери място при устройство дело на другата. От Гугъл посочват, че всъщност не е толкова странно – основните функции на търсене на iPad са дело на Гугъл. Същото се отнася и за  YouTube и Maps.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Google пуснаха Gmail приложение за iPad

  1. Pingback: Tweets that mention Google пуснаха Gmail приложение за iPad | Mobile Reviews -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 41 = 46