Home » Марки » Nokia » Comes With Music на Nokia без DRM защита в Китай

Comes With Music на Nokia без DRM защита в Китай

3 578 прочита

Nokia използват за DRM защита за услугата си още от появата и през декември 2007. Сега от компанията пускат услугата и на пазара в Китай. Изправени пред пиратството на интелектуална собственост явно от компанията са преценили, че е по-удачно услугата да се предложи в определени пакети.

В Китай услугата Comes With Music на Nokia ще се предлага под името Yue Sui Xiang, като финландците ще предложат възможност за неограничено изтегляне на свободна от DRM защита музика с покупката на определени модели телефони. В списъка попадат : Nokia X6 32GB и 16GB, Nokia 5230, Nokia 5330, Nokia 5800w, Nokia 6700s, Nokia E52 и Nokia E72i, чийто цени на китайския пазар стартират от 140 евро.

В плановете на Nokia влиза и Индия, където много скоро се очаква старта на същата услуга. За съжаление все още от компанията мълчат по въпроса дали имат подобни планове за пазарите в Европа и САЩ.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 7 = 2