Home » Марки » Apple » Apple купи производителя на чипове Intrinsity

Apple купи производителя на чипове Intrinsity

4 430 прочита

 

В края на миналия месец от Apple са приключили сделката по придобиване на базираната в Тексас компания производител на чипове – Intrinsity. Именно те стоят зад създаването на чипа A4, който бе използван в iPad. Явно знанието как да накараш A4 чип да работи на 1GHz без това да рефлектира на работата на батерията и неините характеристики заслужава инвестиция от типа покупка на компанията.

Най-вероятно си заслужава известна сума да бъде заделена за подобна покупка. От една страна с този ход ще държат конкуренцията на страни от технологията, а от друга ще държи изкъсо положението в подобен ключов за продукт на Apple производител. А за последното със сигурност ще имат грижата от Apple Secret Police.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Apple купи производителя на чипове Intrinsity

  1. Pingback: Tweets that mention Apple купи производителя на чипове Intrinsity:   В края на миналия месец от Apple са приключили сделката по пр... -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + 2 =