Home » Марки » Nokia » Nokia C-series » Три нови модела с QWERTY клавиатура от Nokia – Nokia C6, Nokia C3 и Nokia E5

Три нови модела с QWERTY клавиатура от Nokia – Nokia C6, Nokia C3 и Nokia E5

6 507 прочита

Nokia добавиха три нови модела с QWERTY клавиатури към портфолиото си. Nokia C6, Nokia C3 и Nokia E5 са среден клас модели с пълна екипировка по отношение на свързаност, странични QWERTY клавиатури, но в доста по-достъпния ценови клас.

Nokia C6

 

Модела е страничен слайдер, работещ под Symbian S60 5th. Nokia C6 поддържа GSM/GPRS/EDGE, както и 3G с HSDPA. Модела е с 3,2 инча nHD дисплей и 16 милиона цвята. Телефона разполага с GPS, Wi-Fi, USB и Bluetooth. Камерата е 5 мегапиксела с автофокус и LED светкавица.

Прогнозите са да видим модела в продажба преди края на това тримесечие на цена около 220 евро преди данъци или субсидии.

Nokia E5

Nokia E5 лично на мен ми напомня на предшествениците си E71 и E72. Модела е бар с QWERTY клавиатура и преди появата си бе по-известен под името Nokia Mystic. Модела поддържа GSM/GPRS/EDGE, както и 3G/HSDPA. Операционната система, под която работи е Symbian 3rd.


Nokia E5 е с 5 мегапиксела камера, LED светкавица, Wi-Fi, Bluetooth и вграден GPS. Може би за съжаление камерата е с фиксиран фокус, което едва ли ще зарадва много потребители. Телефона разполага с 3.5mm аудио жак и microUSB порт.

Очакванията са модела да се появи на пазара след третото тримесечие на годината за сумата от около 180 евро преди такси и субсидии.

Nokia C3

Nokia C3 е може би най-достъпния във финансово отношение от трите модела. Поддържа GSM/GPRS/EDGE, но 3G липсва. Дисплея е 2.4 инча с 262K цвята и QVGA резолюция.

Доставките на Nokia C3 ще започнат през текущото тримесечие. Предполагаемата цена ще е от порядъка на 90 евро преди такси и субсидии.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Три нови модела с QWERTY клавиатура от Nokia – Nokia C6, Nokia C3 и Nokia E5

  1. Pingback: Tweets that mention Три нови модела с QWERTY клавиатура от Nokia – Nokia C6, Nokia C3 и Nokia E5 | Mobile Reviews -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

24 + = 32