Home » Марки » Apple » Снимките на iPhone 4 от последните дни – фалшиви!

Снимките на iPhone 4 от последните дни – фалшиви!

4 306 прочита

Последните два дни в много сайтове и блогове се появи поредица от снимки и статии с предположения, че всъщност това е новият iPhone 4, iPhone HD или както го наричате. Е, оказва се, че всички те са фалшиви.

Френски 3D дизайнер е автора на въпросната поредица от снимки. Самият той обяснява, че е ползвал за целта 3DS Max, което отговаря на въпросите свързани с Photoshop мета данните от самите снимки.

След дизайна явно е ползвал програмата за да добави шум във фотосите и да им придаде по-автентичен вид все едно са направени от мобилна камера или фотоапарат с по-ниско качество на изображението. Като доказателство към думите си, авторът е приложил и скрийн шот от работния си плот, с който е виден процеса по създаването на изображенията.

Лично на мен ми се струва странно да вложиш време и усилия, при това не малко само за да предизвикаш шумотевица в интернет пространството. Едва ли автора се е надявал да не се разбере фалшификата…

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

4 Responses to Снимките на iPhone 4 от последните дни – фалшиви!

 1. хе

  19/04/2010 at 10:29

  Очевидно не се е разбрал, щом се е наложило сам да разкрие истината.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Boris

  19/04/2010 at 15:56

  хахаха или е просто част 2ра от плана му за популярност 🙂

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 3. Mouzy

  26/04/2010 at 18:44

  Незнам за кои снимки говорите, но тези които видях аз си изглеждат съвсем авентични и подкрепени с виде (нали французина не е направил и видео) на което един пич го върти из ръвете си и обяснява какво ново и различно по телефона. Освен това на друг реномиран сайт дори публикуваха снимки с карантиите на телефона…..

  100% ИСТИНСКИ

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 4. Boris

  26/04/2010 at 19:28

  Става дума за снимка – 1, на която телефона е със сниман заден панел… Тези, за които говориш може би са тези, които съм качил тук – http://gsmspot.net/?p=2327 ….
  Не смея да твърдя за 100% истинност до момента, в който от Apple не покажат модела официално. Всъщност всички актуални и към момента титуловани като „истински“ снимки са от сайта Gizmodo, които се сдобиха с прототипа срещу сума от порядъка на $5-10 000

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

32 − = 29