Home » Марки » Nokia » Nokia N-series » Първо HD видео заснето с Nokia N8

Първо HD видео заснето с Nokia N8

6 945 прочита

 

Nokia се опитват да променят вече създадената негативна нагласа към новия флагшип на компанията. Настроенията започнаха да се наслояват след няколкото публикации на предварителни ревюта на прототипов модел на слушалката. Разочарованията дойдоха от липсата на сериозна промяна в наложилата се с времето операционна система разработена от компанията – Symbian и новата и версия Symbian^3.

Коментарите в ревютата се обединяват около мнението, че Symbian^3 е еволюционна, но не и революционна. Иначе казано – обновена, подобрена, но не и впечатляваща. Може би по подобни причини Nokia започват да влагат сериозни усилия в подобряване маркетинговия имидж на модела. Първите стъпки в тази насока е първия видео клип с HD качество сниман с 12 мегапикселовата камера на Nokia N8.

Трудно е да се прецени и отсъди дали качеството е по-добро от това на клип заснет с аналогична камера на друга марка докато няма видео, с което да се направи сравнение.

От друга страна Nokia не от скоро ползват повече от качествените оптики на Carl Zeiss, сензори и светкавици и едва ли би допуснала небрежно отношение към качеството на камерата.

Скоро очаквайте дейтайлно ревю на камерата, нейните компоненти и характеристики.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Първо HD видео заснето с Nokia N8

  1. Pingback: Tweets that mention Първо HD видео заснето с Nokia N8 | Mobile Reviews -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

61 − 60 =