Home » Марки » BlackBerry » Първи снимки и детайли за BlackBerry OS 6.0

Първи снимки и детайли за BlackBerry OS 6.0

7 673 прочита

Първите снимки и детайли за новата BlackBerry OS 6.0 са вече факт! По-добър интерфейс, вид и увеличени функции са само някой от нещата, които носи новата операционна система на BlackBerry. От BGR са успели да се домогнат до някой скрийн шотове на BlackBerry OS, които определено са интригуващи.

Сред първите промени, които се забелязват е променения уеб браузер – нов интерфейс, изменен начин на превключване между табовете. Все още няма информация колко на брои табове ще се поддържат, но със сигурност ще са поне 3… Музикалния плейър също е претърпял промени и подобрения – по-добра графика, нов начин на избор на албумите.

Интересно нововъведение е така наречените pop-up – докосвате и задържате върху даден обект на дисплея(работи при устройства с тъч скрийн) и се визуализират всички налични опции (максимума е 9). Приближение на изображението чрез допир е нова опция за BlackBerry OS. Въпреки, че от RIM има какво още да вложат като усилия в тази насока, то трябва да се признае, че функцията е добре оптимизирана.

За съжаление към момента няма информация нито кога ще бъде пусната операционната система, нито в кои модели ще я предложат на потребителите.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Първи снимки и детайли за BlackBerry OS 6.0

  1. Pingback: Tweets that mention Първи снимки и детайли за BlackBerry OS 6.0 | Mobile Reviews -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

87 + = 88