Home » Марки » Apple » Проблеми с WiFi мъчат iPad

Проблеми с WiFi мъчат iPad

5 109 прочита

Премиерата на iPad бе съвсем скоро, а шума около нея още не е утихнал, но явно радостта от новата придобивка на първите потребители сдобили се с устройството вече е помрачена. Все повече потребителите от САЩ се оплакват от проблеми с WiFi връзката.

Оплакванията касаят WiFi връзката на iPad, а проблемите се състоят в това, че устройството се свързва автоматично с вече записани в него мрежи и че връзката непрекъснато се разпада. Като добавим към това и факта, че модела с 3G предстои да се появи на пазара, то излишно е да споменавам колко дразнещо може да бъде да си лишен от единствения вариант за връзка на устройството.

Съдейки от отговорите на Apple във форума и шаблонните текстове типични за FAQ секциите проблем с iPad-а няма! Ако има проблем с WiFi свързаността, то той е в рутера ви, неговите настройки, силата на сигнала, но не и в iPad…Ако въпреки всичко това имате затруднения с безжичната връзка, вече сте проверили и за софтуерен проблем на рутера си, то от Apple допускат, че евентуално изчистване на мрежовите настройки може и да помогне…

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

One Response to Проблеми с WiFi мъчат iPad

  1. Pingback: Tweets that mention Проблеми с WiFi мъчат iPad | Mobile Reviews -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + = 5