Home » Телекоми » Промо предложения » Мобилен и домашен интернет за 15лв от Vivacom

Мобилен и домашен интернет за 15лв от Vivacom

2 967 прочита

Виваком пускат от днес предложение за мобилен и домашен интернет срещу 15лв на месец. Предложението е валидно за всички настоящи и нови абонати на компанията, които решат да използват и двете услуги. Срока на договора е минимум 12 месеца, а цената е само в случай, че услугите се взимат в пакет. Предложението е валидно до края на май.

Длъжен съм да напомня, че мегабайтите трафик на мобилния интернет не се прехвърлят за следващ месец в случай, че не са изразходени през текущия. А ето и още малко подробности около мобилната услуга :

И преди да сте се затичали към най-близката поща ще ви напомня да прочетете внимателно договора си, за да не научите по трудния начин както е клауза за автоматично преподписване по договор за ADSL…А ако нещо не ви е ясно по-добре отложете покупката, но си изяснете всичко, което ви смущава по документите. Защо? Ами ето ви няколко причини или по-известни като „специални правила и условия“ :

  • Новите интернет потребители на услугите VIVACOM Net Start и VIVACOM Traffic 250MB получават 50% отстъпка от месечната такса за първите три или шест месеца в зависимост от продължителността на договора.
  • Клиенти възползвали се от промоцията не могат да се възползват от други отстъпки и промоции по време на срока на договорите за всички услуги
  • Клиент който желае да прекрати договора за ползване на VIVACOM Net услугата преди изтичането на избрания със Заявлението Договор срок или срокът за който е продължен договорът при условията предвидени в индивидуалния договор дължи на VIVACOM плащане на месечните абонаменти от датата на прекратяване на договора до изтичане на съответния срок на договора
  • Клиент, който желае да прекрати договора за ползване на VIVACOM Трафик 250МВ преди изтичането на избрания по договор срок или срокът за който е продължен договорът при условията предвидени в индивидуалния договор дължи на VIVACOM плащане на месечните абонаменти в пълен размер от датата на прекратяване на договора до изтичане на съответния срок на договора

Вие бихте ли се възползвали от подобна оферта?

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

One Response to Мобилен и домашен интернет за 15лв от Vivacom

  1. Pingback: Tweets that mention Мобилен и домашен интернет за 15лв от Vivacom | Mobile Reviews -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 + 3 =