Home » Новини » Европейците все по-често ползват мобилния си телефон за навигация

Европейците все по-често ползват мобилния си телефон за навигация

4 467 прочита

Конкуренцията в сферата на навигационните услуги все повече се увеличава. Според проучване на comScore ползвателите на мобилни телефони в Европа все по-често ги ползват като навигация при пътуванията си. Причината отчасти е, че и Nokia, както и Google предложиха на своите потребители безплатен софтуер за навигация.

През февруари 21.1 милиона потребителя от Англия, Германия, Франция, Испания и Италия са ползвали мобилния си телефон като навигация в автомобила си. Според проучването това е с 68% повече спрямо същия период миналата година. Причината за този ръст е в подобрената скорост на работа на навигацията при мобилните телефони, казват от comScore. Не на последно място идва и сериозно по-ниската цена, която потребителя заплаща, ако изобщо плаща, за услугата в сравнение с тази при стандартните навигационни устройства.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

76 − = 72