Home » Новини » Видео демонстрация на MeeGo 1.0 на няколко устройства

Видео демонстрация на MeeGo 1.0 на няколко устройства

4 799 прочита

 

Intel направиха демонстрация на MeeGo 1.0 в Пекин на няколко устройства – лаптоп, телевизор, машина за купони и смартфон. Ако се съди по видеото новата операционна система работи гладко, а интерфейса е опростен и лесен за ползване.

На първото видео се вижда демонстрацията на Acer Aspire One. Интерфейса разполага с всичко нужно – медиа, уеб браузер, интеграция със социални мрежи, приложения и игри.


Втората демонстрация е доста по-интригуваща. При преглед на съдържание върху едно устройство синхронизацията и трансфера му към друго е лесно и бързо. Както се вижда от видеото можете да гледате филм едновременно на лаптопа, телевизора и телефона си.

Видно е, че по MeeGo има още работа, която да бъде свършена, но хората седящи зад проекта определено имат още идей, които искат да приложат. Очакванията са първият базиран на MeeGo Nokia/Intel смартфон да се появи по-късно тази година.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Видео демонстрация на MeeGo 1.0 на няколко устройства

  1. Pingback: Tweets that mention Видео демонстрация на MeeGo 1.0 на няколко устройства | Mobile Reviews -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

71 − 65 =