Home » Новини » Windows Phone 7 без копиране и вмъкване, Microsoft потвърдиха

Windows Phone 7 без копиране и вмъкване, Microsoft потвърдиха

2 978 прочита

Windows Phone 7 без функциите копиране и вмъкване, заявиха от Microsoft. Не, това не е шега! Според компанията че според проучванията хората не използват толкова често подобни операции и заради това те не са били сред приоритетните възможности при разработката на новата платформа.

Системата ще разпознава различни данни като телефонни номера и адреси за електронна поща и ще предлага съответните действия, така че няма да се налага да се копират. От тези функции ще могат да се възползват и външните приложения. Не става ясно дали плановете на Microsoft включват добавянето на тези опции за напред. От една страна съм склонен да преглътна подобно изявление, но следващото остатъка от изказването на представителите на компания ме шокира! Що се отнася до работата с офис приложения – компанията смята, че хората искат да разглеждат текстове, а не да ги редактират. Или това е грозен маркетингов трик с цел засилване интереса и задържане на вниманието на потребителите или с подобни решения искат да откажат и без това намаляващия брои почитатели на операционната система.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + 2 =