Home » Новини » Sony Ericsson Satio и Vivaz най-накрая с музикален екуалайзер

Sony Ericsson Satio и Vivaz най-накрая с музикален екуалайзер

2 964 прочита

 

Sony Ericsson Satio, както и очаквания да се появи скоро модел Vivaz до сега не разполагаха с едно удобство – музикален еквалайзер. Екип от разработчици на Sony Ericsson са намерили решение, макар и странно. Приложението е достъпно за сваляне от PlayNow.

Странното е, че опцията е отделно приложение и не се интегрира с музикалния плейър, тоест ако искате да смените настройка няма да можете да го направите от „Опции“ на плейъра. За да направите това ще ви се налага да превключвате между приложенията.

Дано не сте очаквали нещо главозамайващо. Приложението е максимално опростено като опциите, които предлага са Off, Classical, Jazz, Dance, Party, Pop, Rock, Spoken Word, Loudness, Mega Bass и Treble Boost. Няма възможност да създадете сам еквалайзер с настройки по собствен вкус. Ако въпреки това идеята за приложението ви допада можете да го свалите от PlayNow – потърсете в в секцията с приложения в музикалната категория.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 3 = 1