Home » Марки » Samsung » Samsung S3100 Croy за 49 стотинки в Germanos

Samsung S3100 Croy за 49 стотинки в Germanos

3 569 прочита

Samsung S3100 Croy е най-новото и стилно предложение от Samsung, компактен слайдер телефон за хора с бюджетно ориентирано мислене и инстинкт към практичното и елегантното. Под привлекателната си външност, като основни характеристики телефонът предлага :

  • 2.1” дисплей
  • МР3 плейър
  • радио
  • слот за Micro SD карта памет, на която да съхранявате любимите си мелодии и снимки.

Нека не забравяме 1.3МР камера и Bluetooth-a, чрез който ще можете да споделяте своите файлове с приятели. Страхотната визия и функционалност на модела, в комбинация със убийствената цена биха превърнали този телефон в страхотен подарък за всеки.

Модела ще се предлага на лизинг срещу 0,49лв само в магазините на Германос. За да може абонат на оператора да се възползва от офертата трябва да отговаря на няколко условия :

  • 12 месеца минимум като абонат на GLOBUL
  • Един клиент може да има само един активен лизинг

Желаещите могат да се възползват от промоционалното предложение при подписване на нов двугодишен договор на тарифен план GLOBUL Unlimited с месечна такса 29,90 лв.

Тук е мястото да уточним, както се вижда от схемата по-горе, че размера на месечната вноска за Samsung S3100 Croy се определя от типа на тарифният план, на който абоната подписва нов договор.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Samsung S3100 Croy за 49 стотинки в Germanos

  1. Pingback: Tweets that mention Samsung S3100 Croy за 49 стотинки в Germanos | Mobile Reviews -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

40 − 37 =