Home » Марки » Samsung » Samsung I9000 Galaxy S – един телефон, много технологии

Samsung I9000 Galaxy S – един телефон, много технологии

3 613 прочита

 

Сигурно повечето от вас са разбрали, че тази седмица е в ход изложението CTIA Wireless, на което някой компании показаха меко казано интересни нови модели. От Samsung също не пропуснаха възможността да представят модел, който заслужава внимание. Той ще се появи на пазара под името Samsung I9000 Galaxy S.

Модела разполага с 4″ дисплей, изработен по новата технология Super AMOLED. Да, същият който видяхме и при Samsung S8500. Използва 1GHz процесор, благодарение на който е способен да записва и възпроизвежда HD видео, добавя 5МР камера и новото приложение Smart Life, което автоматично събира информация въз основа на предпочитанията на собственика му.

Корпусът на модела е дебел 9,9 мм и включва още браузър от Layar и приложението Social Hub, интегриращо данни от различни социални мрежи. Останалите допълнения са технологията Swype за бързо писане, възможност за разглеждане и редакция на Microsoft Office 2007 документи и възможност за ползване като цифрова фоторамка или настолен часовник, комбиниран с календар или музикална станция. Ще се предлага с 8 или 16GB вградена памет.

Не е ясно кога да очакваме Galaxy S на пазара и на каква цена, но Samsung ни уверява, че това ще бъде скоро, каквото и да значи това.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 3 = 1