Home » Марки » HTC » HTC Legend на пазара с предложение от Мтел

HTC Legend на пазара с предложение от Мтел

4 114 прочита

Представеният на конгреса в Барселона HTC Legend може да бъде открит за първи път на българския пазар единствено в магазините на М-Тел. Премиерата му ще се състои в мол Сердика Център на 16 март 2010 г. HTC Legend ще се предлага срещу 24,90 лева на месец или 559 лева в брой с пакети за мобилен интернет M-Tel Surf или тарифни планове M-Tel Surf & Talk при подписване на 2-годишен договор.

HTC Legend разполага с корпус, изработен от масивен блок алуминий, подобно на McBook 3,2″ AMOLED дисплей с HVGA резолюция и оптичен джойстик, улесняващ управлението му. В телефона намира място и новата версия на интерфейса Sense.

Технологията HTC Sense, с която смартфонът се отличава, дава на потребителите уникална възможност да персонализират всеки аспект на HTC Legend (часовници, фонове, различни начални екрани). Ако потребителите желаят да ползват своя телефон по различен начин през седмицата, през уикенда или според настроението, възможностите на HTC Scenes им дава възможност да настройват профилите, в зависимост от конкретния случай. 

Сега обаче е още по-удобен за използване и включва различни подобрения, сред които ново приложение за работа със социални мрежи, чeтец за RSS емисии, промени в браузъра и клиента за електронна поща и нов начин за бърз достъп до различните страници от основния екран чрез жест.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 − = 9