Home » Марки » HTC » HTC HD2 за $99,99! Уви, не в България…

HTC HD2 за $99,99! Уви, не в България…

5 091 прочита

 

Според проучвания на пазара в САЩ цена от $100 бележи психологическата граница между бързото решение за покупка и въздържанието за обмисляне на разхода. Според мен цифрата не е много различна и за потребителите у нас. При цени под $100 потребителя е много по-склонен на така наречените импулсивни покупки на мобилен телефон, т.е решението бива взето на момента. По-висока от тази цена кара човек да отстъпи и е предразположен към колебания от типа „Не е ли твърде скъп?“, „Имам ли нужда точно сега?“ и т.н.

Склонен съм да допусна, че именно на подобни проучвания поведението на клиента са се осланяли и от T-mobile при ценообразуването на модела HTC HD2, който ще бъде пуснат в мрежата им на цена от $99.99. Да, това е цената с 24 месеца договор, но ние можем ли да се похвалим с подобна операторска субсидия на този модел у нас?

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

35 − = 33