Home » Марки » HTC » HTC потвърдиха за модел с Windows Phone 7

HTC потвърдиха за модел с Windows Phone 7

3 769 прочита

Главният изпълнителен директор на HTC Петер Чоу потвърди, че компанията възнамерява до края на годината да представи свой модел с Windows Phone 7. С тези думи бяха отхвърлени съмненията, че всъщност HTC ще оставят на заден план операционната система до момента, в който от Microsoft преосмислят позицията си относно склоността да позволят персонализация на интерфейса.

В случай, че не сте в течение на подробностите около Windows Phone 7, то нека припомня – Microsoft налагат стриктни правила и изисквания към компаниите, които ще внедряват новата им операционна система. Сред тях е абсолютната забрана за персонализация и въвеждане на каквито и да е промени по интерфейса. Идеята зад всичко това е всеки потребител да получи аналогично ползване на функции и възможности без значение марката или модела, на който е качен Windows Phone 7.

По думите на г-н Чоу, компанията ще се постарае до края на годината да предложи на пазара свой модел работещ под Windows Phone 7.  Той коментира и продажбите на модела Nexus One, чийто неуспех на пазара до момента според Чоу е не поради проблем с устройството, а по-скоро на погрешни стъпки по отношение на маркетинговата кампания на модела.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

96 − = 89