Home » Новини » Google Nexus One стъпи на американския пазар

Google Nexus One стъпи на американския пазар

2 935 прочита

В рамките на 24 часа Гугъл успя да покори американския пазар пускайки собствения си телефон във веригите на четирите най-големи оператора зад океана. Само по-малко от 24ч след анонсирането продажбите на модела в мрежата на  AT&T идва и съобщението от Sprint.

Nexus One се появи първо при T-Mobile, непосредствено следвани от Verizon. След тези експедитивни действия по стартиране на продажбите в САЩ е интересно какъв ще е резултата. Както може би си спомняте до момента модела не се радва на особени успехи сред потребителите. Разбира се, причините са няколко  – от една страна сериозната цена, от друга конкуренцията в лицето на модела HTC Desire, който определено няма недостатъците на Nexus и от трета Гугъл предприеха странна кампания за продажба през сайта си, може би подценявайки силата на търговските вериги.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

31 + = 41