Home » Марки » Apple » Apple отново отличници – 120 000 продадени iPad за ден

Apple отново отличници – 120 000 продадени iPad за ден

3 834 прочита

Преди три дни, на 12ти март, Apple пуснаха новия си таблет iPad за предварителни поръчки. Може би някой от вас са разбрали за този факт, тъй като в този ден официалния сайт на компанията не функционираше за няколко часа. Не ме питайте по каква логика фирмен сайт ще претърпява подобни катаклизми всеки път, когато се качва нов продукт. Всъщност няма и значение…

По-интересно ще е да видим дали таблетът ще повтори успеха на iPhone, но през първия ден, през който потребителите можеха да си поръчат новото попълнение от портфолиото на Apple, предварителните поръчки за него са достигнали 120 000 бройки. По-голямата част от поръчките са били за модела с Wi-Fi, но това е обяснимо, тъй като доставките му ще започнат от 3 април, а по отношение на паметта, с която разполагат устройствата, няма ясно изразени предпочитания сред потребителите, тъй като и трите варианта се радват на достатъчно популярност. Така само за първия ден приходите на компанията от iPad са достигнали около 75 милиона долара.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 26 = 29