Home » Марки » Samsung » Премиерата на Samsung Wave се отлага, модела сертифициран за DivX HD

Премиерата на Samsung Wave се отлага, модела сертифициран за DivX HD

3 578 прочита

Пазарната премиера на Samsung Wave ще бъде забавена от април за май и това е потвърдила и компанията на скорошна среща с автори на приложения в Русия. Според руският сайт Mobile-Review това се налага поради желанието на компанията да осигури максимален брой достъпни приложения в началото на продажбите. От информацията става ясно, че цената на телефона в Русия ще бъде около 20 000 рубли (500 евро) и в момента се поддържа многозадачна работа само за вградените приложения, но не и за външните. Обмисля се обаче възможността да се позволи във фонов режим да работят до едно Java и едно bada приложение.

Междувременно DivX и Samsung обявиха, че Samsung Wave ще бъде първият телефон в света, който ще е сертифициран по стандарта DivX HD за възпроизвеждане на 720р видео. Двете компании ще работят по сертифицирането и на новия смартфон Samsung Galaxy S, който, както споменах, има 4″ Super AMOLED дисплей. Samsung е първата компания, която включва сертификати от DivX в телефоните си и броят им е достигнал вече 45.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 4 = 1