Home » Новини » Нов M-Тел магазин в Сердика Център София

Нов M-Тел магазин в Сердика Център София

2 996 прочита

Премиерата на новия М-Тел магазин с уникален дизайн се състоя днес в най-големия търговски център на Балканския полуостров – Сердика Център София. Над 3000 са подаръците за първите клиенти, посетили магазина до края на месец март. Промоцията включва 15 лаптопа, 30 телефона, 300 карти Prima и 3000 други брандирани подаръци и аксесоари за мобилен телефон. В рамките й всеки клиент на магазина ще получи скреч карта, в която е закодиран неговият късмет.

Новото в интериора е по-удобният и лесен достъп на клиента до пълната гама от продукти и услуги – те могат да бъдат изпробвани в момента на избор. Нововъведение, което ще улесни и превърне избора на продукт или услуга за всекидневието в удоволствие, е и Зоната за дома.

„Новият дизайн отразява специалното ни отношение към клиентите на М-Тел, които получават първокласно обслужване, индивидуален подход и персонални консултации, лесен и удобен достъп до пълното портфолио от продукти и услуги
на телекома”, каза при откриването на магазина Андреас Майерхофер, главен изпълнителен директор на М-Тел.

В нея по удобен и достъпен начин са представени всички продукти и услуги на М-Тел, предназначени за дома и осигуряващи комфорта, бързината и надежността на високите технологии:

  • Box услугите за домашен телефон от М-Тел
  • Интернет, който може да ползвате и вкъщи на лаптоп от портфолиото на М-Тел
  • Дигиталната телевизия QUARTO
  • Услугата за повече сигурност в дома – Mobile Eye
  • Иновационното решение за дистанционен достъп до дома – M-Tel KEYCONTROL

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + 3 =