Home » Новини » Музика без ограничение от М-Тел

Музика без ограничение от М-Тел

3 643 прочита

Мтел предлага за своите абонати неограничен достъп до музика, която може да бъде изтеглена както през компютър, така и през телефон чрез мобилния портал Vodafone live!, и синхронизирана между двете устройства. Услугата излиза на пазара под името Music Unlimited.

Технологията, на която разчита услугата, е осигурена от RealNetworks, следствие е от 4-годишен договор с Mobilkom Austria Group и е третата реализация в региона. С Music Unlimited клиентите на М-Тел получават достъп до Музикален магазин, съдържащ най-доброто от българската и световна музика, подредена по жанрове и изпълнители, както и класации с най-новите хитове.

Трафикът по време на ползване на Music Unlimited през мобилен телефон е напълно безплатен. Клиентите на М-Тел могат да избират дали да купуват всяка песен в Music Unlimited отделно или да се абонират за Music Unlimited пакет, с който могат неограничено да теглят музика само за 9,90 лв. на месец.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 5 = 3