Home » Новини » Какво е GLOBUL Home & Friends? Как да изберем измежду трите оператора?

Какво е GLOBUL Home & Friends? Как да изберем измежду трите оператора?

4 071 прочита

 

С новата услуга от GLOBUL – GLOBUL Home & Friends, вие получавате не само безплатни разговори към фиксирани и международни мрежи, но вече и неограничени разговори към мобилната мрежа на GLOBUL. С услугата GLOBUL Home & Friends вие получавате домашен телефон с един фиксиран и с един мобилен номер, като по този начин получавате предимствата на фиксираната и мобилната телефония от GLOBUL в едно.

 Ако все още се питате „Какво толкова?“, то ето няколко от предимствата на програмата :

  • Домашен телефон с 2 номера – фиксиран и мобилен
  • Неограничени разговори към предпочетен номер
  • До 300 включени минути към група „За Приятели”
  • До 50 включени минути за разговори към национални фиксирани мрежи и международна зона 1
  • Цена на минута от 1 ст.
  • Месечен абонамент от 5 лв.
  • Безплатен фиксиран телефон

Разбира се, тази както всяка програма на пазара у нас има аналогично предложение от страна на конкурентен оператор. В случая сходни оферти има както от Виваком, така и от страна на Мтел. Винаги е трудно човек да прецени, кое е по-изгодното или поне кое да избере измежду офертите на телекомите. Надявам се приложената сравнителна таблица на услугите и на трите оператора, както и техните цени и параметри да ви помогнат при избора.

Принципа на работа на услугата е повече от елементарен. За да се обадите на фиксиран номер в България, e необходимо винаги да избирате кода на населеното място и номера. Това важи и при избиране на селищни номера.

Например:
Ако сте в София и желаете да се обадите на фиксиран телефон 123 45 67 в същия град наберете: 02 123 45 67. За да се обадите на същия телефон във Варна, наберете 052 123 45 67.

Избирането на мобилен или международен номер е стандартно.

[poll id=“12″]

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

38 − = 29