Home » Новини » Домашен телефон за 2,45 лева/месец!!!

Домашен телефон за 2,45 лева/месец!!!

3 821 прочита

За 2,45 лева месечна такса предлага М-Тел на своите клиенти за домашен телефон с абонаментен план M-Tel VoiceBox Basic. Възможността за ползване на 50% отстъпка от месечните такси в рамките на до шест месеца е при двугодишен срок на абонаментния план.

Клиентите на M-Tel VoiceBox Basic получават още и до 50 безплатни минути за разговори към всички национални фиксирани мрежи в зависимост от периода на сключения договор. След изчерпване на безплатните минути обажданията към всички фиксирани национални мрежи ще струват 5 ст./мин. с ДДС независимо дали са селищни или междуселищни. 

Промоционалните условия са валидни за нови абонати от 2 март до 5 април 2010 година. Настоящи абонати на M-Tel VOICEBOX услуга могат да се възползват от промоционалните условия, ако до края на срока на договора им остават не повече от три месеца.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + 6 =