Home » Телекоми » Промо предложения » Глобул предлагат повече безплатни минути и ниска сметка чрез GLOBUL HOME & FRIENDS

Глобул предлагат повече безплатни минути и ниска сметка чрез GLOBUL HOME & FRIENDS

2 055 прочита

Услугата GLOBUL HOME & FRIENDS позволява ползването едновременно на фиксиран и мобилен номер през домашния фиксиран телефон. Абонатите на услугата ще могат да провеждат безплатни и неограничени разговори с един мобилен номер от мрежата на GLOBUL и да ползват до 300 включени минути на месец за разговори с други трима приятели от мобилната мрежа на оператора.

Интересно е, че разговори могат да се провеждат и по двете линии, като системата автоматично ще избира коя да използва в зависимост от набрания от потребителя номер. Така разговорите преминават през линията с по-изгодно таксуване. 

В зависимост от срока на сключения договор, потребителите на GLOBUL HOME & FRIENDS ще разполагат и с до 50 включени минути на месец за селищни и междуселищни разговори и за международни разговори до страните и мрежите от Зона 1 през фиксираната линия.

Потребителите, които сключат двугодишен абонаментен договор за услугата GLOBUL HOME & FRIENDS до 30 април 2010 г. месечната такса за първите три месеца ще бъде само 5 лв. (вместо 9,90 лв.) и ще получат безплатен фиксиран телефонен апарат.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

97 − = 96