Home » Марки » SonyEricsson » Sony Ericsson Xperia X10 mini и X10 mini pro – един по-малък свят…

Sony Ericsson Xperia X10 mini и X10 mini pro – един по-малък свят…

3 624 прочита

 

Sony Ericsson, които тази година демонстрираха 3 нови устройства, две от които вече се появиха в неофициални снимки. Xperia X10 вече няма да е единствен модел с Android в портфолиото на компанията, тъй като към него се присъединиха още два – Xperia X10 mini и X10 mini pro.

Всъщност това са компактни варианти на Xperia X10 и включват версия на приложението Timescape, оптимизирана за ползване в по-малки устройства. На практика моделите са еднакви, като се изключи подвижната QWERTY клавиатура на X10 mini pro. Sony Ericsson Timescape дава бърз достъп до текстови съобщения, пропуснати обаждания и ъпдейти от Facebook и Twitter. Музикалният плеър включва и опция за показване на всички записи за даден изпълнител от YouTube или магазин за музика.

По-малките размери на устройствата са и причината те да включват и нов интерфейс с бутони за управление, разположени в четирите ъгъла на дисплея – приложения, обаждания, интернет и избрана от потребителя връзка.
по-малките размери на устройствата те включват и нов интерфейс с бутони за управление, разположени в четирите ъгъла на дисплея – приложения, обаждания, интернет и избрана от потребителя връзка. Телефоните са снабдени с 5МР камера с автофокус, акселерометър, FM радио, A-GPS приемник, 3,5 мм аудиоизход, Wi-Fi и 2,55″ дисплей с QVGA резолюция. Операционната система е Android 1.6, а процесорите в моделите – Qualcomm MSM7227 на 600 MHz. Продажбите на Xperia X10 mini и X10 mini pro ще започнат през второто тримесечие на годината.

Телефоните са снабдени с

  • 5МР камера с автофокус,
  • акселерометър,
  • FM радио,
  • A-GPS приемник,
  • 3,5 мм аудиоизход,
  • Wi-Fi
  • 2,55″ дисплей с QVGA резолюция
  • ОС : Android 1.6

Процесорите в моделите – Qualcomm MSM7227 на 600 MHz. Продажбите на Xperia X10 mini и X10 mini pro ще започнат през второто тримесечие на годината.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system
Sony Ericsson Xperia X10 mini и X10 mini pro - един по-малък свят..., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

51 − = 42