Home » Марки » Samsung » Samsung S8500 Wave

Samsung S8500 Wave

1 356 прочита

Samsung S8500 Wave е модел представен на мобилния конгрес в Барселона. Това ще е първият телефон работещ под новата операционна система – Bada OS. Въпреки това ще разполага с познатия TouchWiz интерфейс.

При S8500 Wave видео и музикалният плейър са напълно обновени, а десетте основни екрана и възможността за превключване между задачите не са нова функция, но пък са интересна опция. Първите притежатели на устройства с Bada OS ще имат възможността да се „зареждат“ с приложения от Samsung Apps – онлайн магазина за това, който е вече работещ в 3 държави.


Към момента наличните за операционната система приложения са около 100, но от производителя обещават това да се промени в най-скоро време.

Със сигурност новостите в Samsung S8500 Wave не приключват с новата операционна система. Телефона работи с процесор 1 GHz и по-интересното – разполага с WiFi n стандарт. Дисплея на модела е от новият тип, по-известен под името Super AMOLED.

Списъка с функции на Samsung S8500 Wave продължава с 5 мегапикселова камера с автофокус и видео при 720p. Интерфейса и наподобява този на Samsung M8910 Pixon12.

Разбира се е напълно възможно телефона да претърпи известни промени преди официалното му пускане на пазара, но от приложените клипове става ясно какво да очакваме.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 3 = 1