Home » Марки » Samsung » Samsung S8500 Wave

Samsung S8500 Wave

2 371 прочита

Samsung S8500 Wave е модел представен на мобилния конгрес в Барселона. Това ще е първият телефон работещ под новата операционна система – Bada OS. Въпреки това ще разполага с познатия TouchWiz интерфейс.

При S8500 Wave видео и музикалният плейър са напълно обновени, а десетте основни екрана и възможността за превключване между задачите не са нова функция, но пък са интересна опция. Първите притежатели на устройства с Bada OS ще имат възможността да се „зареждат“ с приложения от Samsung Apps – онлайн магазина за това, който е вече работещ в 3 държави.


Към момента наличните за операционната система приложения са около 100, но от производителя обещават това да се промени в най-скоро време.

Със сигурност новостите в Samsung S8500 Wave не приключват с новата операционна система. Телефона работи с процесор 1 GHz и по-интересното – разполага с WiFi n стандарт. Дисплея на модела е от новият тип, по-известен под името Super AMOLED.

Списъка с функции на Samsung S8500 Wave продължава с 5 мегапикселова камера с автофокус и видео при 720p. Интерфейса и наподобява този на Samsung M8910 Pixon12.

Разбира се е напълно възможно телефона да претърпи известни промени преди официалното му пускане на пазара, но от приложените клипове става ясно какво да очакваме.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

19 + = 23