Home » Марки » Samsung » Samsung I8520 Beam

Samsung I8520 Beam

4 298 прочита

Samsung I8520 Beam е първият модел с Android снабден с проектор, а с дебелина на корпуса 14.2mm е един от най-тънките телефони на пазара. За разлика от Samsung I7500 Galaxy и I5700 Galaxy Spica, интерфейса на I8520 Beam е напълно пригоден към последните тенденции при Bada/TouchWiz.

Samsung I8520 Beam е вторият модел, чийто дисплей ще е от типа Super AMOLED и размер 3.7″. С тези си параметри засенчва дори другият нов модел на Samsung – S8500 Wave. Камерата на телефона е 8 мегапиксела, с автофокус, а видеото е при 720p.

384 MB е RAM паметта, която ще подсигурява стабилната работа на модела, а за връзката и преноса на данни са предвидени Wi-Fi, GPS и 3G с 7.2 Mbps HSDPA.

Препоръчвам ви да изгледате видеото представящо работата на интерфейса на Samsung I8520 Beam, което от GSMArena са успели да направят на Мобилния конгрес в Барселона провел се предходната седмица.

За съжаление, както сами ще се убедите от следващото видео, то проектора не впечатлява с удобство и качество. Нивото на качество на картината, при която работи е WVGA. Може да е забавно за гледане на кратки клипове, но по мое мнение едва ли бихте издържали цял филм.

И накрая сме длъжни да отбележим, че има още време до появата на Samsung I8520 Beam на пазара, а до тогава съм сигурен, че не само интерфейса, но и част от функциите и качествата му ще бъдат подобрени.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 + = 15