Home » Моите коментари » Nokia N8-00 с Symbian 3, камера 12Mpix и видео с HD качество?!

Nokia N8-00 с Symbian 3, камера 12Mpix и видео с HD качество?!

5 362 прочита

 

Въпреки, че след дни е Мобилният конгрес вече е ясно – Nokia няма да присъстват. С други думи там няма да бъдат видяни нови модели и концептуални разработки, а очакванията са това да стане на собствено представяне на компанията. Френският сайт Tom’s Guide твърди, че е получил информация за част от новите устройства на финландската компания, които вероятно ще бъдат представени в близките месеци.

Според информацията продуктите ще бъдат разделени в сериите C, X, E, N и S, като първата е за ниския клас, втората, както знаем, е музикално ориентирана, третата е за бизнес потребители, четвъртата е за устройствата от висок клас, а последната е за луксозни и скъпи устройства, произвеждани в ограничен тираж.  Сред моделите, които се споменават са :

  • Nokia C5-00, който ще има базови бизнес функции и GPS приемник. Очаква се на пазара във Франция през юни.
  • Nokia C3-00 ще е базиран на S40, но ще разполага с мултитаскинг за работа с електронна поща във фонов режим и QWERTY клавиатура. Ще е евтин и насочен към младите потребители, като ще се продава от юли.
  • Nokia C5-01 ще е с по-големи възможности от C5-00 и според информацията ще е конкурент на моделите на Blackberry.

Nokia N8-00, който също ще се появи на пазара през лятото и освен че ще има 3,5″ капацитивен дисплей с мултитъч възможности, ще е първият телефон със Symbian 3. Сред характеристиките му се споменават 12МР камера и възможност за запис на 720p видео при 30 кадъра за секунда. Ще разполага и с HDMI изход и интеграция с Ovi Store за изтегляне на видео. Възможно е да поддържа и DivX видео.

Източник

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

One Response to Nokia N8-00 с Symbian 3, камера 12Mpix и видео с HD качество?!

  1. Pingback: Nokia N8-00 с Symbian 3, камера 12Mpix и видео с HD качество?! | Нокия N Серии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

71 + = 78