Home » Моите коментари » Nokia най-накрая си призна за N97

Nokia най-накрая си призна за N97

1 952 прочита

 

Не, няма грешка! И големите грешат, което всички знаем, но явно могат и да признаят за грешките си. Това направиха и от Nokia – след дълго мълчание най-накрая се престрашиха на глас да признаят за грешките допуснати в Nokia N97, за които всички потребители знаят.

Малко е необичайно голяма компания като Nokia да признае допуснати от нея грешки, но именно това е направил обаче един от вицепрезидентите на финландската компания – Анси Ваньоки. В интервю за All About Symbian и Mobile Industry Review той е споделил, че на практика N97 се е оказал доста голямо разочарование за компанията, що се отнася до интерфейса и потребителското изживяване, въпреки че телефонът е достигнал поставените от компанията цели, касаещи продажбите.

Въпреки, че по-голямата част от пропуските бяха остранени, макар и с цената на множество ъпдейти на софтуера, то един от основните проблеми на N97 всъщност беше свързан с хардуера на телефона. Ваньоки признава, че компанията прекалено е удължила срока на ползване на по-стари хардуерни компоненти.

Въпреки това Ваньоки отбелязва, че покрай всичко това компанията е научила важни уроци, резултатите от които очакваме да видим с продуктите, които ще работят със Symbian^3. Какво всъщност му остава да каже, когато почти няма потребител, който да не е в течение с пропуските допуснати от финландците…

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 6 = 1