Home » Марки » Motorola » Motorola Devour се появи в Best Buy за $150

Motorola Devour се появи в Best Buy за $150

5 139 прочита

Verizon иMotorola потвърдиха информацията – от четвъртък (25.02) в продажба ще бъде пуснат модела Motorola Devour. Първоначално ще е достъпен за поръчки от сайта на Best Buy, а цената на устройството е $150. През март модела ще е наличен и в магазинната мрежа на оператора.

Както се вижда от снимките Motorola Devour е меко казано странен, да не кажа, че озадачава с някой свой параметри и пропорции. Едно от първите неща, които ми направиха впечатление е странното съотношение копус/екран. От друга страна копуса от алуминий е бонус, който заслужава да бъде оценен. Предполагам, че на повечето от вас ще напомни на корпуса на  MacBook, колкото и да е неуместно подобно сравнение.

Motorola Devour е с включена 8GB microSD карта памет в пакетажа. Хубаво е, че американците са помислили и за лесната подмяна на картата – няма да ви се налага да сваляте капаци или панели. Макар и елементарно на пръв поглед удобство, но все още пропускано от някой производители, обикновено при моделите им от по-ниският клас.

Това, което на мен ми прави добро впечатление е хубавата QWERTY клавиатура. Клавишите са разделени и лесни за работа, макар клавиатурата като цяло да е твърде широка. Последното може и да е затруднение когато се опитате да пишете едновременно с палците на двете си ръце.

Qualcomm MSM7627 е процесорът, който спомага за работата на модела. Това е типа процесор ползван и при Palm Pixi.

Както се казва : за тези пари – толкова! Все пак да не забравяме, че това е слушалка за $150. Може би най-сериозният проблем на Motorola Devour ще е факта, че Droid е на цена само $50 повече, а предлага по-голям и с по-добра резолюция дисплей, по-нова версия на Android и по-бърз процесор.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Motorola Devour се появи в Best Buy за $150

 1. климатик

  23/02/2010 at 12:33

  Е, аз мисля че това си е добра сделка 🙂

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 2 = 2