Home » Марки » LG » LG показа на конгреса в Барселона модела GD880 Mini

LG показа на конгреса в Барселона модела GD880 Mini

4 103 прочита

 

Явно съм бил прав когато преди няколко дни писах, че се наблюдава тенденция сред производителите да пускат и представят нови модели съдържащи в името си „mini“. Не знам дали това е успешна тактика или не, но след Nokia, HTC и от LG демонстрираха своето mini.

LG GD880 Mini е дебело едва 10,6 мм и тежи 99 грама, като включва 3,2″ сензорен дисплей, което според корейският производител го прави най-тънкото и най-лекото с такъв екран на пазара в момента. Сред останалите опции  са 5МР камера с автофокус, Wi-Fi, HSDPA възможности, FM радио и аудиотехнология Dolby Mobile.

Освен това в телефона дебютира и новата технология Air Sync за автоматична синхронизация, която е в състояние да зареди в телефона връзки към последните 100, разглеждани през компютъра, сайтове (History Sync), както и да прехвърли в Mini информация и снимки (R-Click). Освен това позволява синхронизация с компютъра на телефонния указател и на записите от календара (PIM Sync). Очакванията са модела LG GD880 Mini да се появи на пазара в Европа през март.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + = 7