Home » Новини » Huawei представиха четири нови модела – ще работят с Android

Huawei представиха четири нови модела – ще работят с Android

3 141 прочита

От компанията Huawei представиха не един, а цели четири свой модела телефони. Моделите ще работят под Android, като производителя условно ги е разделил на няколко класа.

Huawei се възползваха от случая и на мобилния конгрес, който се провежда в Барселона  представиха цели четири нови попълнения към армията от телефони с Android. Не знам как ви се струва на вас, но аз смятам, че това ще е най-атрактивната операционна система тази година и ако ли не друго, то поне ще се радваме на богат избор от модели, възможности и ценови предложения от всички големи производители.

Сред устройствата има избор за всички – от U8800, който е от висок клас, до U8100 и U8110, които са телефони от нисък клас.

U8800 ще работи с Android 2.1 и разполага с 3,8″ сензорен екран. Телефонът ще се продава от третото тримесечие на 2010 г. U8300 пък е насочен към по-младите мобилни потребители, оборудван е с QWERTY клавиатура и работи с различните популярни социални мрежи. Телефонът ще се предлага в три различни цвята – жълто, зелено и пурпурно. U8100 и U8110 ще имат 2,8″ QVGA екрани, 3G камера и 3,2 МР камера, ще поддържат Wi-Fi, Bluetooth и ще се продават в Европа от второто тримесечие на 2010 г.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

71 − = 70