Home » Новини » GLOBUL въведе лимит по сметките за GPRS в роуминг

GLOBUL въведе лимит по сметките за GPRS в роуминг

3 404 прочита

С въведеният лимит GLOBUL целят да позволят на абонатите си да контролират по-добре и по-удобно своите разходи за GPRS роуминг, както и да избегнат нежелани високи сметки. От 1 март до 1 юли 2010 г., всеки клиент на GLOBUL може безплатно да заяви дали желае да активира такъв лимит за своя номер или не, като посети магазин на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори на компанията или като въведе код *124#.

Globul въвежда за всички свои абонати предварителен лимит за ползване на услуги за пренос на данни в роуминг в размер на 117,35 лв. с ДДС (60 евро), валиден в държавите от Европейския съюз. От 1 юли от оператора автоматично ще активират предварителния лимит за ползване на GPRS в роуминг на тези абонати, които до тази дата не са заявили изрично, че не желаят да го ползват.

На абонатите достигащи 80% и 100% от своя лимит ще бъдат изпращани уведомителни смс съобщения, а при пълното му достигане ще може ръчно да бъде активиран отново по вече описания по-горе начин.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

66 + = 67