Home » Телекоми » Промо предложения » 300 минути за разговори с един номер или GLOBUL CALL 1 FRIEND

300 минути за разговори с един номер или GLOBUL CALL 1 FRIEND

2 236 прочита

Абонатите на GLOBUL могат да добавят 300 допълнителни минути на месец за разговори с един предпочетен номер от мрежата на оператора срещу месечна такса от само 2,50 лв. Не бива да бъркате! Това не е нова тарифа, а по-скоро подобрение към такава!

С GLOBUL CALL 1 FRIEND можете да добавите екстра минути, в случай че нямате такива или просто не ви достигат. Всеки клиент на GLOBUL, ползващ абонаментна програма за физически лица, може да активира своя пакет Call 1 Friend като попълни заявление в най-близкия магазин от търговската мрежа.

Активацията може да се направи чрез обаждане до кратък номер 123 и посочи предпочитания от него номер. Предпочетеният номер е в допълнение към въведените от клиента номера в групата „За приятели“, в случай че се използва такава.

След изчерпване на включените минути, разговорите към избрания номер се таксуват по 0,10 лв. на минута. Абонатите, които активират пакет GLOBUL Call 1 Friend до края на февруари 2010 г., ще могат да го ползват безплатно през първия месец.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 4