Home » Моите коментари » Приложението MobileNavigator iPhone GPS с ъпдейт

Приложението MobileNavigator iPhone GPS с ъпдейт

3 431 прочита

Фирмата Navigon, която е създател на приложението за iPhone – MobileNavigator iPhone GPS, пуснаха поредният ъпдейт. Ще си кажете какво толкова? – Всяка фирма обновява програмите, които е разработило. Ами нещата не седят точно така когато става дума за пазара на приложения на iPhone.

Всъщност причината да пиша всичко това е не факта, че има ъпдейт на някоя програма за навигация за iPhone. Впечатлиха ме новостите, които носи със себе си въпросният ъпдейт. Navigon ще предостави на потребителите си възможност за 3D изглед на терена при навигиране, 3D панорамен изглед, интегрирани в самото приложение възможности за връзка с Facebook и Twitter.

Ясно е преимуществото на първите две опции, но това със социалните мрежи ме накара да се замисля. Те, социалните мрежи, стават все по-значими и заемат все по-сериозно място в ежедневието ни, което е извода, до който са достигнали и от разработчиците на приложението. За да можете по всяко време да споделите локацията си с приятелите от въпросните мрежи вече ще може да се ползват въпросните опции.

Версията 1.5.0 включва и опцията MyRoutes, за която се твърди, че анализира навиците ви – маршрут на придвижване, време за изминаването му, къде и колко време прекарвате и в коя част на деня се случва всичко това…

Е, маниаците на тема „Навигация“ би трябвало да са доволни…или поне за момента 🙂

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

29 − 21 =